Voor wie

Elke hond van elk ras is welkom in onze salon. Ook kortharige honden kunnen bij ons terecht voor een wasbeurt, zo houdt u uw badkamer schoon of heeft u geen gedoe met de tuinslang. Na het wassen maken wij de honden met een krachtige waterblazer droog en dit geeft soms verrassende resultaten bij honden die last hebben van overmatig haarverlies.

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor het knippen, plukken,- en ontwollen van alle honden. Mijn passie is de Franse herdershond oftewel de ‘Briard”. Door mijn jarenlange ervaring met dit langharige hondensoort ben ik uitgegroeid tot een zeer bekwaam vachtverzorger van langharige rassen.

Al vanaf de leeftijd van drie maanden, als uw pup volledig ingeënt is, kunt u een afspraak maken voor een eerste (puppy)trimbeurt. U kunt ook eerst vrijblijvend langs komen om de pup kennis te laten maken met de trimsalon. Wel graag een afspraak maken, de pup gaat namelijk even op de trimtafel om te wennen. Vacht-, oortjes en nageltjes worden bekeken en de pup mag uitgebreid de trimsalon besnuffelen. Zo kunnen we samen met u kijken wat voor uw pup de beste vachtverzorging is.

Bij hondenkapper Valuas staat uw hond voorop, wij vinden het belangrijk dat het verblijf van uw hond zo aangenaam mogelijk is. Als u weet dat uw hond de behandeling erg spannend vindt dan is het handig om dit bij het maken van de afspraak aan ons door te geven zodat er voldoende tijd kan worden ingepland. Ook als uw hond last heeft van een medische aandoening of bij een oudere hond kan het handig zijn om dit bij het maken van de afspraak aan ons door te geven.

Uw hond is in goede handen maar wilt U er liever toch bijblijven?
Dat is bij ons geen probleem.
Let wel, uw hond zal alles uit de kast halen om uw aandacht te krijgen en zo steun van u te krijgen, waardoor een behandeling langer kan duren.

Sommige honden zijn behoorlijk moe van de trimbeurt, hij heeft toch een aantal uur op zijn pootjes moeten staan en veel indrukken opgedaan. Niets is dan fijner om thuis lekker in je mandje een dutje te doen.

Menu
×
Menu